Waddenpark Avanti Texel | Waddenpark
15533
page,page-id-15533,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
avanti_logo
foto-afbeelding-783
foto-afbeelding-47
foto-afbeelding-132
foto-afbeelding-1101

Het Waddenpark

Wat heeft Avanti u te bieden? Natuurlijk de gezellige en comfortabele woningen (zie woningen), maar vooral veel ruimte. Ruimte om te vliegeren en de hond(en) te laten rennen. Ruimte om te genieten van het weidse uitzicht, en vooral veel ruimte om te spelen… Jong en oud kunnen zich vermaken in de ruime speeltuin met allerlei speeltoestellen, zandbak, speelboot, glijbaan, klauterpiramide, wiebelbrug, trampoline*, skelter etc. Avanti is landelijk gelegen dus is er natuurlijk een kleine kinderboerderij met schapen, geiten, kippen, eenden. In onze eigen heemtuin kunt u de natuur van dichtbij meemaken, en gezeten op de uitkijktoren kunt u diverse soorten vogels observeren.

Bij de receptie kunt u altijd terecht voor een gezellig Texels praatje, informatie over het eiland, fietsverhuur, landkaarten, fiets- en wandelroutes, EHBO-koffer etc.
Tevens is hier de spel-o-theek waar u allerlei spellen kunt lenen.
Bovendien kunt u hier een vakantiewasje laten draaien en drogen.

* niet altijd beschikbaar

foto-afbeelding-322
foto-afbeelding-134
foto-afbeelding-783