Waddenpark Avanti Texel | Route
15576
page,page-id-15576,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
avanti
Luchtfoto
Avanti Texel locatie
Avanti openbaar vervoer

Route

 

Hoe komt u bij Avanti???
Waddenpark Avanti ligt niet in het dorp Oosterend, maar enkele kilometers noordwaarts in de polder ’t Noorden. Komend met auto of fiets kunt u vanaf de veerpont het beste de volgende route nemen naar uw vakantieadres:
Als u de boot afgaat, rijdt u op de Pontweg, u volgt deze weg tot afslag nummer 4 (afslag nummering wordt aangegeven door blauwe borden met witte cijfers aan de linkerkant van de weg). Hier gaat u rechtsaf richting Oudeschild. U rijdt nu op de Redoute, blijf deze weg volgen. Na enkele kilometers heeft u de grote Waddenzeedijk aan uw rechterhand. Blijf deze weg onder de dijk volgen en u staat weldra op de haven van Oudeschild. Steek het haventerrein over en verlaat de haven aan de noordkant. Zorg ervoor dat u de Waddenzeedijk weer aan uw rechterhand heeft. Volg de weg onder aan de dijk nog zo’n 9 kilometer. U komt dan op het punt waar de weg is afgesloten door een ijzeren hek. Nu gaat u linksaf, en na zo’n 500 meter landinwaarts ziet u de toegangspoort (met daarop de kippen) van Avanti…

De hierboven beschreven route is hiernaast middels een dikke lijn aangegeven.

 

TESO bootdienst
Informatie 0222-369600 of 369690 (wachttijden)
website: www.teso.nl.

 

Route via Google Maps

 

Hier kunt u de route bekijken via google maps route boot -avanti

 

Texelhopper

 

Vanaf 14 december is er iets nieuws, de Texelhopper. Een busdienst met flexibele en vaste lijnen. En Avanti heeft een haltepaal aan de poort, nr 201.

Hieronder leest u wat u moet doen om met de bus bij Avanti te komen.

1. U reserveert online of telefonisch uw rit van Veerhaven Texel naar halte 201 Avanti.
2. U betaalt online, telefonisch(via code op kaartje) of u koopt een kaartje bij de buschauffeur van €3 of van €5,50. Het kaartje van €5,50 is inclusief het bootkaartje, die van 3 euro niet, in dit geval moet u uitstappen voor de boot en er zelf oplopen.
3. U loopt de boot af, en het (een uur van tevoren gereserveerde) Texelhopperbusje staat voor u klaar bij Veerhaven Texel. U heeft deze dan al betaald (bij stap 2). U kunt instappen met uw vervoersbewijs en het busje brengt u naar uw eindhalte(201/Avanti). Bij het reserveren krijgt u een verwachtte aankomsttijd van uw eindbestemming.

Voor meer info over de Texelhopper klik hier