Waddenpark Avanti Texel | Route
15576
page,page-id-15576,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
avanti
Luchtfoto
tijdelijke route
Avanti Texel locatie
302

Route

Tijdelijke route

Wegens werkzaamheden aan de Waddenzeedijk, is de gebruikelijke route regelmatig gestremd of gedeeltelijk afgesloten. Wij adviseren u daarom de hiernaast afgebeelde route te nemen.

 

Vanaf de boot rijdt u vanzelf de Pontweg op. Deze weg blijft u volgen tot aan afslag 10 (dat is bij de tweede rotonde). Hier gaat u rechtsaf de Akenbuurt  op. Deze weg blijft u volgen en gaat middels een bocht naar links over in de Nieuwlanderweg. Deze weg volgt u tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag en komt u op de Postweg. Deze volgt u tot aan afslag 31. Hier gaat u rechts de Oorsprongweg op. Deze weg blijven volgen tot aan de binnendijk hier gaat u rechtsaf over de dijk heen. U rijdt nu op de Stuifweg waar op nr. 22 (7de huis aan de linkerkant) Waddenpark Avanti is.

 

Route
Waddenpark Avanti ligt niet in het dorp Oosterend, maar enkele kilometers noordwaarts in de polder ’t Noorden. Komend met auto of fiets kunt u vanaf de veerpont het beste de volgende route nemen naar uw vakantieadres:
Als u de boot afgaat, rijdt u op de Pontweg, u volgt deze weg tot afslag nummer 4 (afslag nummering wordt aangegeven door blauwe borden met witte cijfers aan de linkerkant van de weg). Hier gaat u rechtsaf richting Oudeschild. U rijdt nu op de Redoute, blijf deze weg volgen. Na enkele kilometers heeft u de grote Waddenzeedijk aan uw rechterhand. Blijf deze weg onder de dijk volgen en u staat weldra op de haven van Oudeschild. Steek het haventerrein over en verlaat de haven aan de noordkant. Zorg ervoor dat u de Waddenzeedijk weer aan uw rechterhand heeft. Volg de weg onder aan de dijk nog zo’n 9 kilometer. U komt dan op het punt waar de weg is afgesloten door een ijzeren hek. Nu gaat u linksaf, en na zo’n 500 meter landinwaarts ziet u de toegangspoort (met daarop de kippen) van Avanti…

De hierboven beschreven route is hiernaast middels een dikke lijn aangegeven.

 

TESO bootdienst
Informatie 0222-369600 of 369690 (wachttijden)
website: www.teso.nl.

 

Route via Google Maps

 

Hier kunt u de route bekijken via google maps route boot -avanti

 

Texelhopper

 

Vanaf 14 december is er iets nieuws, de Texelhopper. Een busdienst met flexibele en vaste lijnen. En Avanti heeft een haltepaal aan de poort, nr 201.

Hieronder leest u wat u moet doen om met de bus bij Avanti te komen.

1. U reserveert online of telefonisch uw rit van Veerhaven Texel naar halte 201 Avanti.
2. U betaalt online, telefonisch(via code op kaartje) of u koopt een kaartje bij de buschauffeur van €3 of van €5,50. Het kaartje van €5,50 is inclusief het bootkaartje, die van 3 euro niet, in dit geval moet u uitstappen voor de boot en er zelf oplopen.
3. U loopt de boot af, en het (een uur van tevoren gereserveerde) Texelhopperbusje staat voor u klaar bij Veerhaven Texel. U heeft deze dan al betaald (bij stap 2). U kunt instappen met uw vervoersbewijs en het busje brengt u naar uw eindhalte(201/Avanti). Bij het reserveren krijgt u een verwachtte aankomsttijd van uw eindbestemming.

Voor meer info over de Texelhopper klik hier