Waddenpark Avanti Texel | Nieuws
15571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15571,mltlngg-nl_NL,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Avanti luchtfoto

Nieuws

Beschikbaarheid klik op onderstaande link beschikbaarheid


WiFi  Inmiddels hebben wij afscheid genomen van de KPN, en hebben we een sprong voorwaarts gemaakt met de aansluiting op het glasvezelnetwerk. Dat betekend dat de snelheid op WIFI plaza een stuk hoger zal zijn. Nu de eerste stap is gezet kunnen we nu gaan werken aan het bereik, en deze uit te rollen over het gehele terrein.

Filmpjes

Kijk hieronder voor een paar filmpjes met o.a. de bloemenrit over land van Avanti, en nog paar andere over de omgeving, en Texel in het algemeen.

Strand

Grote Sterns   Bekijk hier de buren van ons vakantiepark…. klik op het onderstaande fimpje en geniet van de broedende grote sterns… nu ongeveer 2.000 stuks in Utopia !!!.

Mooie natuurbeelden van Texel   Er is een nieuwe korte film over de natuur van Texel. John en Gerard Smit van Videolux hebben voor deze film alles uit de kast gehaald, met als resultaat een indrukwekkende impressie van de veelzijdige Texelse natuur.

Winters Texel

Luchtopname Utopia en sterns

Lammetjes

Janny vertelt over het Wad   Omdat de Waddenzee is uitgeroepen tot werelderfgoed, zijn de verhalenjagers op zoek naar verhalen over de Waddenzee. Tijdens hun bezoek aan Texel, had ook Janny een verhaal, kijk maar…..