Waddenpark Avanti Texel | Nieuws
15571
page,page-id-15571,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
avanti
Luchtfoto
Serious Request
WiFi
Natuur

Nieuws

Beschikbaarheid klik op onderstaande link beschikbaarheid


WiFi   Wifi internet op sien Tessels. Dat betekent het is er wel maar gaat niet zo snel. De lijn van de KPN is niet sneller daar kunnen wij niks aan doen. Daarom is slechts op een beperkt gedeelte van ons terrein WIFI bereik, en wel het gedeelte bij de receptie, op het plein, WIFIPlaza.

 

Filmpjes

Kijk hieronder voor een paar filmpjes met o.a. de bloemenrit over land van Avanti, en nog paar andere over de omgeving, en Texel in het algemeen.

Strand

 

Schaatsen
Texel vignet
Lammetje

Grote Sterns   Bekijk hier de buren van ons vakantiepark…. klik op het onderstaande fimpje en geniet van de broedende grote sterns… nu ongeveer 2.000 stuks in Utopia !!!.

Mooie natuurbeelden van Texel   Er is een nieuwe korte film over de natuur van Texel. John en Gerard Smit van Videolux hebben voor deze film alles uit de kast gehaald, met als resultaat een indrukwekkende impressie van de veelzijdige Texelse natuur.

Winters Texel

Luchtopname Utopia en sterns

Lammetjes

Janny vertelt over het Wad   Omdat de Waddenzee is uitgeroepen tot werelderfgoed, zijn de verhalenjagers op zoek naar verhalen over de Waddenzee. Tijdens hun bezoek aan Texel, had ook Janny een verhaal, kijk maar…..