Waddenpark Avanti Texel | Arrangementen
15567
page,page-id-15567,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
avanti
Luchtfoto
Natuur voor de deur
wadlopen
Natuur voor de deur

Arrangementen


Vogelbroed- en vogeltrekarrangementen

Bij Avanti zit u rondom tussen de vogelbroedgebieden: de Schorren en Drijvers vogelweid de Bol binnen een straal van 1500 meter, en het werelderfgoed de Waddenzee op slechts 500 meter afstand. En natuurlijk ons nieuwste natuurgebied Utopia waar u vanuit uw woning in kijkt. Verder vindt u langs de waddendijk nog veel meer vogelspotplaatsen.
Ideaal voor “feugeltjeskiekers”. Bij boeking van een speciaal vogeltrek- of vogelbroedarrangement ontvangt u van ons een boekje over de vogels op Texel en een aantal Avanti-vogelroutes die u per fiets kunt afleggen (gratis fiets voor 4 dagen).
Geldig voor boekingen voor 2 aaneengesloten weken: geldig in de maanden april, mei, juni, oktober t/m maart (behalve in de vakantieperioden).

 

Avanti-anti-stress-vakantie

* geen telefoon       *wel strand
* geen computer    *wel spelletjes
* geen tv                  *wel bier en wijn
Eindelijk eens echt tot rust komen, even bijkomen van al het gehaast van alle dag. U levert uw mobiele telefoon bij ons in, wij halen de tv uit de woning, en de computer laat u thuis… Dat valt niet mee, maar probeer het eens – vakantie zoals vakantie bedoeld is. Met een glaasje wijn, een goed glas Tessels bier, uit eten in een strandpaviljoen en banjeren langs het strand. Geen computerspelletjes nodig – u leent een stapel spellen bij Avanti dus: ouderwets ganzeborden en mens-erger-je-nieten.
Even niks moeten, gewoon genieten… kunt u dat nog wel? Kom naar Avanti om het uit te proberen tijdens een AVANTI ANTI-STRESS-VAKANTI
Geldig in de periode van november t/m maart

Lepelaar
Molen
Voorjaar