Waddenpark Avanti Texel | Activiteiten
15561
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15561,mltlngg-nl_NL,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Avanti luchtfoto

Activiteiten

Wadlopen met gids van het Wadloopcentrum Fryslân
Tijdens het wadlopen met gids gaat u langs het natuurgebied ‘De Schorren’ het waddengebied in. Onderweg wordt een geul gepasseerd en ziet u de flora en fauna van de Waddenzee. De tocht is ongeveer 10 kilometer lang en duurt circa 3 uur en heeft een educatief karakter en is niet zwaar. De minimale leeftijd is 10 jaar. Verzamelplaats is bij het Waddenpark Avanti. Hier ontvangt u van de gidsen van Wadloopcentrum Fryslân een deelnemerskaart en gaan dan gezamenlijk het wad op. Na afloop van de tocht is op deze plaats tevens wasgelegenheid om zand, slik en zoutresten te verwijderen.
Wadloopcentrum Fryslân – Postbus 9 – 9151 AA Holwerd
info@wadlopen.net – +31 (0)517-234938
Extra informatie:
wadlopen op Texel
Boek rondom de dag van wadlopen uw vakantie, loop mee en ontvang een leuk waddenboek!!


Fietsen

Op Texel kunt u heerlijke fietsen. U kunt zelf u eigen fiets meenemen, en lekkere tochtjes maken. Ook kunt u bij Avanti fietsen huren, gewone fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, enz.

Middels het fietsknooppuntennetwerk is het makkelijk navigeren over Texel. En kunt u makkelijk zelf routes uitstippelen zonder te verdwalen.

Voor beschikbaarheid >> klik op onderstaande link !!

beschikbaarheid